Excursii si tabere pentru copiii hipoacuzici

Status: Fundraising

Ne dorim sa orgnizam excursii si tabere pentru copiii hipoacuzici de la Liceul Special nr 3 care nu au vazut pana acum muntele sau marea. 

Suma:

3,965 RON

Galantomi:

1

Donatii:

22

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Povestea alaturi de copiii hipoacuzici de la Liceul Special nr 3 a inceput iarna aceasta la Balonul Copiilor cu ocazia Our Big Day Out. Ei asteptau sa intre sa se joace, iar noi eram strajerii care trebuiau sa ii lase sa intre pe rand in locul de joaca ca sa nu se loveasca.

Din prima ne-au cucerit cu zambetele lor, cu dorinta de a comunica si cu modul atat de pur de a se bucura de ceea ce li se ofera.

Nu am mai rezistat fara sa ii vadem si, incepand cu februarie anul acesta, mergem de minim doua ori pe luna la ei. Ne-au uimit cu abilitatea lor de a scrie foarte repede, de a dansa desi percep doar basii si de a transforma simple hartii in obiecte pe care abia astepti sa le pui pe birou, ca sa nu mai vorbim de talentul lor la matematica.

Bomba a venit cand am aflat ca ei nu au plecat niciodata din Bucuresti si imediat ne-am hotarat ca trebuie sa facem ceva.

Asa ca iata-ne rugandu-va si pe voi sa ne sprijiniti sa ducem visul mai departe si sa organizam excursii si tabere pentru acesti copii la munte sau la mare.