Ajuta-ma sa ii trimit pe copiii cu deficiente de auz sa vada muntele pentru prima data

 

Stefana Miret Asociația Manieres

75% Complete
1,875 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragii mei,

Povestea alaturi de copiii hipoacuzici de la Liceul Special nr 3 a inceput iarna aceasta la Balonul Copiilor cu ocazia Our Big Day Out. Ei asteptau sa intre sa se joace, iar eu eram strajerul care trebuie sa ii lase sa intre, pe rand, in locul de joaca ca sa nu se loveasca.

Din prima m-au cucerit cu zambetele lor,cu dorinta de a comunica cu tine si cu modul atat de pur de a se bucura de ceea ce li se ofera.

Nu am mai rezistat fara sa ii vad si incepand din februarie anul acesta merg de minim doua ori pe luna la ei. M-au uimit cu abilitatea lor de a scrie foarte repede, de a dansa desi percep doar basii si de a transforma simple hartii in obiecte pe care abia astepti sa le pui pe birou, ca sa nu mai vorbim de talentul lor la matematica.

Ma bucur de fiecare data cand merg acolo sa vad cum au transformat materialele pe care le-am adus in cosulete orginale de Pasti, felicitari si cum poarta cu drag hainele pe care le primesc.

Bomba a venit cand am aflat ca ei nu au plecat niciodata din Bucuresti si imediat m-am hotarat ca trebuie sa fac ceva. Asa ca iata-ma rugandu-va si pe voi sa imi duceti visul mai departe si sa ii trimitem pe cei 11 copii la munte pentru 3 zile.

Daca reusesc sa strang o suma mai mare voi mobila si camera de zi a copiilor astfel incat sa nu mai trebuiasca sa se inghesuie 30 de suflete pe o mocheta rupta intr-un loc unde petrec saptamanal zeci de ore.

Va multumesc ca v-ati asternut ochii pe randurile mele si va doresc o zi plina de culoare.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Prin promovarea si organizarea de ateliere de bune maniere in gradinitele, scolile si liceele din Bucuresti si Ilfov ne dorim sa integram copiii care nu au avut sansa de a beneficia de educatie acasa, sa le oferim un sistem de valori solid si sa le crestem increderea in sine. 

Ne dorim sa orgnizam excursii si tabere pentru copiii hipoacuzici de la Liceul Special nr 3 care nu au vazut pana acum muntele sau marea. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

7 Donații

Cu drag de ziua Stefanei pentru un gest minunat facut pentru cei mici. La multi ani!!
13 Apr 2015
1,550 RON
Draga mea, anul asta de ziua mea, am stans niste bani cu scopul de a-i dona pentru o cauza frumoasa. Am citit despre visul tau cu acesti copii minunati si as vrea sa-i folosesti pentru ei. Te pupam si te imbratisam cu drag, Roxana & Mihai
11 Apr 2015
10 Apr 2015
Cu drag de ziua Stefanei pentru un gest minunat facut pentru cei mici. La multi ani!!
10 Apr 2015
10 Apr 2015
10 Apr 2015
09 Apr 2015
Stefana Miret : Asociația Manieres
Ajuta-ma sa ii trimit pe copiii cu deficiente de auz sa vada muntele pentru prima data